Γενικά ορισμοί

Κάθε εγγεγραμένος χρήστης που έχει κάνει επιβεβαίωση το email του μπορεί να κάνει καταχώρηση εκδήλωσης. Μία εκδήλωση αποτελείται από τις βασικές οπως τίτλο, ημερομηνίες, περιγραφές φωτογραφίες, κατηγορία τα οποία παρουσιάζονται ως πεδιά (κουτάκια που πρέπει να συμπληρώσετε).  Μία εκδήλωση έχει επίσης καλλιτέχνη(ες), μέρος (που διεξάγετε η εκδήλωση), οργανωτή ( ή οργανώτρια εταιρία) και πιθανότατα αν η εκδήλωση ανοίκει σε κάποια γκρούπ εκδηλώσεων.  Τα τελευταία καλλιτέχνης, μέρος, οργανωτής, γκρούπ εκδηλώσεων δημιουργούνται 1 φορά, αποκτούν την δική τους ΟΝΤΟΤΗΤΑ (και δική τους σελίδα) και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν (κάνοντας αναζήτηση στο συγκεκριμένο πεδίο) από οποιονδήποτε στο σύστημα που μπορεί να κάνει καταχωρήση εκδήλωσης.  Έτσι το σύστημα έχει πέντε βασικές οντότητες εκδήλωση, καλλιτέχνης, μέρος, οργανωτής, γκρούπ εκδηλώσεων τις οποίες ελέγχει ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ τους απο το μενού πατώντας στο Οι εκδηλωσεις μου/my events. Στην σελίδα αυτή μπορεί να βρείτε όλες τις οντότητες που έχετε δημιουργήσει και είστε υπέυθυνος για αυτές.

Μεταφράσεις στα αγγλικά

Κάθε οντότητα μπορεί επίσης να μεταφραστεί και στα αγγλικα.  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μεταφράσετε μία οντότητα ο πιο εύκολος είναι απο την σελίδα Οι εκδηλώσεις μου.  Εκεί όσες έχουν δίπλα στο τίτλο τους ένα κοκκινο EN ή EL σημαίνει οτί δεν υπαρχει μετάφραση στην συγκεκριμένη γλώσσα. Πατώντας πάνω σε αυτό το link μπορείτε να δημιουργήσετε μετάφραση για την συγκεκριμένη οντότητα.  Προσοχή δεν χρειάζονται όλα τα πεδιά μετάφραση. Μετάφραση χρειάζονται κυριώς τα πεδια που έχουν κείμενο (περιγραφή, τίτλοι κλπ). Τα πεδιά που είναι νούμερα ή εικόνες ή ημερομηνίες δεν χρειάζονται μετάφραση.  Τα πεδιά καλλιτέχνης, μέρος, οργανωτής, γκρούπ εκδηλώσεων δεν χρειάζονται να επιλεγούν ξανά στα αγγλικά εφόσον έχουν επιλεγεί στην αρχική γλώσσα.  Αλλά όλες οι οντότητες όμως καλό θα ήταν να μεταφράζονται και στα αγγλιά γιατί έτσι μπορούν να τις βλέπουν και οι ξένοι επισκέπτες του σαιτ που διαρκώς αυξάνονται.

Παραπομπές σε εσωτερικές σελίδες 

Παραπομπές (links) σε εσωτερικές σελίδες πρέπει να δημιουργούνται με τον παρακάτω τρόπο αλλιώς οταν αλλάζει η διεύθυνση (URL) κάποιας σελίδας όλες οι παραπομπές αυτή θα είναι λανθασμένες (broken links) και θα δεν θα οδηγούν πουθενά.  Στον κειμενογράφο (editor) εφόσον επιλέξετε το κείμενο (highlight) που θα γίνει παραπομπή πατάτε το κουμπί με την αλυσίδα και το συν (+).  Ενα μικρό παράθυρο θα εμφανιστεί που θα σας επιτρέψει να αναζητήσετε (με τουλάχιστον 3 γράμματα) και να επιλέξετε την σελίδα που θέλετε σας ενδιαφέρει και μετά να πατήσετε εισαγωγή παραπομπής (insert link). Με τον παραπάνω τρόπο η παραπομπη αυτόματα προσαρμόζεται σε αλλαγές του URL. 

Ανάρτηση/Ανέβασμα Φωτογραφίας

Το σύστημα έχει την δυνατότητα να αναρτά φωτογραφίες που βρίσκονται

  1. στον υπολογιστή σας με επιλογή αρχείου και περιήγηση στα αρχεία σας 
  2. σε απομακρυσμένη διεύθυνση (με χρήση της διεύθυνσης / URL)
  3. ήδη στο site πατώντας στο χρήση υπάρχουσας και επιλογή από υπάρχουσες φωτογραφίες